Koekjes voor het goede doel

NIEUWE HERFSTACTIE – voor meer onderwijskansen in Oeganda!

 

De vrienden van Endelea zetten zich achter een nieuw nobel doel. In Oeganda steunen we een jong bedrijf (questlyft.com) dat een digitaal platform uitbouwt om gemotiveerde leerlingen de kans te geven zich beter voor te bereiden voor de nationale examens op 18 jaar.

Klassiek onderwijs geeft jammer genoeg weinig slaagkansen (niet gemotiveerde leerkrachten en klassen van 60-80 kinderen). Questlyft’s e-learning platform voorziet zowel de educatieve content als de toetsen zelf en is gespecialiseerd in wetenschappelijke vakken (STEM).  Endelea Foundation werkt op Afrikaanse digitaliseringsprojecten in de educatieve sfeer en helpt sinds december 2022 het team van lokale ondernemers met de knepen van het vak.

 

Koekenbak-actie! Koekjes lusten we allemaal. Er is dan ook niets lekkerder dan een boterkoekje van Jules Destrooper bij de koffie. Daarom kozen we voor deze Trooper actie. Yessss, koekjes eten voor het goede doel :-).  We rekenen we op jullie. Want àlle jongeren hebben recht op kwalitatief onderwijs, de enige investering die er echt voor kan zorgen dat een samenleving zelfstandig meer welvaart kan realiseren.  Onze lekkere actie loopt tot 18 oktober. Hier vind je de link naar onze webshop op Trooper: Endelea’s koekjes

Meer lezen over Endelea’s steun aan Questlyft?  Project Questlyft